ZIJ VERTELLEN ONS

Published : 22-02-2022 10:38:43
Categories : Mode

ZIJ VERTELLEN ONS

Welkom op deze blog voor onze zeer dierbare klanten die ermee hebben ingestemd om ons achter de schermen van hun huwelijk te vertellen.

Wie droomt er niet van om voor D-Day goede plannen te verzamelen?

Ontdek een ontwerper van een canon-trouwjurk, zoek een goede fotograaf of vind zelfs goede thema-inspiratie voor de perfecte processie ...

Les petits choux denken aan je en verspreiden de informatie!

Dit is het begin van een serie waarvan we hopen dat ze zal groeien dankzij uw getuigenissen.

Aflevering 8 :

De bruiloft van Annah en François

Hallo Annah,

Dank u voor uw toestemming om ons over uw bruiloft te vertellen.

Wie ben jij leeftijd, beroep, stad ...

Mijn naam is Annah, ik ben 24 jaar oud, ik woon in Parijs en ik ben product manager bij Salins du Midi. Ik ontmoette mijn man toen ik 15 was, op de schoolbanken.

In welke tijd van het jaar vond uw bruiloft plaats?

We zijn burgerlijk getrouwd op 9 juli en religieus op 10 juli.

Waar? waarom?

Wij trouwden in Cherreau (in de Sarthe) in het kerkje waar ook mijn ouders en tante getrouwd waren. Daarna vond de receptie plaats in het huis van mijn grootouders, waar François het aanzoek had gedaan!

tente mariagedecoration mariage

Hoe lang heb je alle voorbereidingen moeten organiseren?

François vroeg me ten huwelijk in mei en we trouwden iets meer dan een jaar later in juli. Maar na 8 jaar had ik al een heleboel ideeën in mijn hoofd!

Wat was het gemakkelijkst en het minst gemakkelijk bij de voorbereidingen?

Wat de voorbereidingen heel gemakkelijk maakte, was dat beide families heel goed met elkaar konden opschieten en het altijd met elkaar eens waren. Bovendien, en daar wil ik ze nogmaals voor bedanken, konden we kiezen wat we wilden. Ik heb ook veel dingen handmatig gedaan en het was een hele leuke tijd. Het minst gemakkelijke deel was zeker de keuze van de bloemen, omdat bloemen natuurlijk afhankelijk zijn van het weer, en ook omdat ik dit onderwerp echt niet kende!

Welke invloed heeft COVID gehad op de voorbereidingen?

Wij hadden veel geluk, want op de dag van de bruiloft was er bijna geen Covid (afgezien van de maskers in de kerk). Tijdens de voorbereidingen hadden we echter veel nagedacht over de verschillende mogelijkheden van meters, of we een openluchtmis konden houden (het antwoord is ja, maar je hebt toestemming nodig)... Niets ergs, maar het dwong ons om alternatieven te bedenken, voor een evenement dat al ingewikkeld genoeg is om te plannen!

Had je een thema of een kleur? waarom deze keuze?

We kozen groen als kleur voor onze bruiloft. Het ging meer over het hebben van een rode draad dan iets anders. Ik heb bijvoorbeeld veel roze accenten toegevoegd omdat ik groen op zichzelf een beetje triest vond. We kozen de kleur groen vanwege de stropdassen van de bruidegom en de getuigen. Wat het thema betreft, zou ik niet zeggen dat er een specifiek thema was, hoewel bomen vrij prominent aanwezig waren. We noemden onze tafels naar bomen, en probeerden het park bij mijn grootouders' huis te benadrukken.

noeud les petits choux de bruxelles

Was het makkelijk om je jurk te kiezen?

Bij het winkelen voor trouwjurken, vond ik het erg moeilijk om te plannen. Enerzijds omdat ik me de jurk op de dag zelf niet echt kon voorstellen, maar ook omdat ze in de winkels meestal maar één of twee maten aanbieden om te passen, die ofwel te groot ofwel te klein zijn, zodat het moeilijk is om je er een voorstelling van te maken. Ik ben toen naar een kleermaker in Parijs gegaan, die mij echt de weg gewezen heeft, want ik was een beetje de weg kwijt. Maar zelfs dan, is het nog moeilijk voor te stellen!

Had u erekinderen?

ja

- Hoeveel? 6

- welke leeftijden? tussen 6 en 8 jaar oud

- meisjes en jongens? 3 jongens en 3 meisjes

demoiselles d'honneur les petits choux de Bruxelles

Welk model (len) heb je gekozen?

De Cleophée jurk met zijn V rug, op maat gemaakt met zijn golf croquet en korte mouwen met ruches, en niet te vergeten de grote groene strik. Mijn bruidsmeisjes droegen ook een mooie witte bloemenkroon. Onze kleine bruidsjonkers waren gekleed in het shirt met Aladdin kraag, een groene short en een groene riem. Zo schattig.

robe cleophee les petits choux de bruxelles

Heb je een fotograaf meegenomen voor D-Day? zou je het aanbevelen?

Ja, we hadden een geweldige fotograaf, Laure Allard. Ik zou hem natuurlijk 100% aanbevelen. Ook al ben ik niet zo'n fan van foto's, het is toch een moment dat je je de rest van je leven wilt herinneren.

Welke speciale regelingen heb je getroffen om je gasten gerust te stellen?

Wij hadden een e-mail gestuurd waarin wij mensen die niet waren gevaccineerd, vroegen zich te laten testen, maar ik moet toegeven dat wij veel geluk hebben gehad: er zijn geen gevallen gemeld!

Had je toegangsmuziek voor het avondeten? zo ja, welke? waarom deze keuze?

Onze muziek werd op het laatste moment gekozen omdat we niet konden beslissen, en achteraf gezien was het iets dat echt opviel voor onze gasten. We kozen Scatman en het bracht ons in een geweldige stemming! Wij kozen het omdat het zeer ritmisch was en zonder woorden, zodat zelfs degenen die het niet kenden zonder probleem konden dansen!

Beoordeling van deze unieke dag?

Een dag die begon in de regen, maar net zo magisch was als we hadden gepland. Ik denk dat alles tot in de puntjes was gepland in ons beeld en dat is wat het zo prachtig maakte.

Beste herinneringen?

Ontbijt op bed met mijn getuigen, het verlaten van de kerk, de avond toen alles voorbij was: geen stress meer!

Als u het opnieuw zou moeten doen, wat zou u dan anders doen?

We zouden meer tijd gepland hebben om mooie foto's te nemen met mijn man en familie en ik zou me verkleed hebben met mijn getuigen.

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment