ZIJ VERTELLEN ONS

Published : 15-06-2020 22:37:48
Categories : Mode

ZIJ VERTELLEN ONS

Zij vertellen ons

Welkom op deze blog voor onze dierbare klanten die ermee hebben ingestemd om ons de detailen van hun huwelijk te vertellen.

Wie droomt er niet van om voor D-Day goede plannen te verzamelen?

Ontdek een ontwerper van een super trouwjurk, zoek een goede fotograaf of vind zelfs goede thema-inspiratie voor de perfecte processie ...

Les petits choux denken aan je en verspreiden de informatie!

Dit is het begin van een reeks waarvan we hopen dat ze zal groeien dankzij uw getuigenissen.

Aflevering 1 De bruiloft van Charlotte en Martin

Hallo Charlotte,

Dank u voor uw toestemming om ons over uw bruiloft te vertellen.

Wie ben jij leeftijd, beroep, stad ...

Mijn naam is Charlotte, ik ben 26 jaar en ik ben een adviseur ter ondersteuning van verandering in Parijs.

In welke tijd van het jaar vond uw bruiloft plaats?

Onze bruiloft vond plaats in juli onder een felle zon!

Waar? waarom?

We zijn in Sarthe getrouwd bij mijn Oma! Ik heb er altijd van gedroomd om te trouwen in dit huis dat herinnering mij heel veel en prachtige jeugdherinneringen.

Hoe lang heb je alle voorbereidingen moeten organiseren?

We hadden anderhalf jaar de tijd om de bruiloft te organiseren, waardoor we veel tijd hadden om ons zorgen te maken over de kleinste details (misschien zelfs een beetje te veel!)

Wat was het gemakkelijkst en het minst gemakkelijk bij de voorbereidingen?

Ik vond het geweldig om het tafelplan te maken (dankzij de zeer goed uitgevoerde huwelijken.net software). Ik vond het een goed idee om tafelsferen te creëren terwijl ik gemeenschappelijke interesses tussen de gasten zocht. Ik hen zelfs geschreven een kleine brief over elk van hen om het gesprek tussen gasten te begeleiden. Het moeilijkste was de voorbereiding van de religieuze ceremonie om te proberen aan de verwachtingen van elk gezin te voldoen.

Had je een thema of een kleur? waarom deze keuze?

Ik heb ervoor gekozen om de bordeauxrode / fuchsia-kleur te benadrukken die ik erg leuk vind voor de accessoires voor de erekinderen, de stropdassen voor de getuigen en enkele decoratieve elementen. Er was geen bepaald thema, ook al gaven het mooie omringende landschap, de vele boeketten en de mooie lange bloemenjurken van mijn vrienden een nogal landelijke sfeer.

Was het makkelijk om je jurk te kiezen? welke maker?

Na veel aanpassingen zonder verliefdheid, besloot ik het te laten doen door Marie d'Ymouville, een ontwerper met sprookjesvingers. Ik vond het heer fijn om mijn jurk en mijn sluier te kunnen tekenen. Zo kon ik een herinnering maken tussen het kant van mijn sluier en die van de riemen van de jurken van de kleine dienstmeisjes!

Had u erekinderen?

- Hoeveel? 6

- welke leeftijden? tussen 4 en 8 jaar oud

- meisjes en jongens? 4 meisjes en 2 jongens

Welk model (len) heb je gekozen?

Robe Ondine Les petits choux de Bruxelles

Voor de bruidsmeisjes koos ik voor de Ondine-jurk met zijn kanten bandjes, zijn petticoat om maat te geven (de meisjes vonden het geweldig) en de wijnkleurige knopen en voor de bruidsjonkers, het Peter Pan shirt met bretels die bij de meisjesknopen passen. Ik wilde een dominantie van wit met een paar kleurvlekken in de staven, knopen, bretels en schoenveters.

Heb je een fotograaf meegenomen voor D-Day? zou je het aanbevelen?

We namen Henri Buffetaut als fotograaf die ik 100% aanbeveel! Op D-Day lachten we veel en Henri aarzelde niet om me te komen redden toen een oude tante te lang bleef hangen tijdens de cocktail over haar herinneringen aan mijn jeugd. We houden van deze foto's die heel natuurlijk zijn met prachtig licht.

Had je toegangsmuziek voor het avondeten? zo ja, welke? waarom deze keuze?

Ja, we hebben Samba de Janeiro gekozen om het feest te beginnen! Deze muziek is pakkend en pittig!

Beoordeling van deze unieke dag?

We hadden veel geluk en hadden een onvergetelijke dag!

Beste herinneringen?

'S Avonds tot vroeg in de ochtend!

Als u het opnieuw zou moeten doen, wat zou u dan anders doen?

Niets behalve misschien meer herinneringen in video's!

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment